sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Y L L Ä S ♥

Hiihtolomaviikon vietin Ylläksellä ♥

Oli ihana loma taas kerran!<3  Matka sinne meni vähän kipeänä ollessa, mutta kyllä se tauti sitten lähtikin (onneksi jo loman alussa).

Noniin... Eli lähdettiin lauantaina aamulla ajelemaan kohti Yllästä ja illalla oltiin noin viiden aikaan perillä. Siinä jäi hyvin aikaa ihastella paikkaa ja purkaa laukkuja (tuntui ihanalta tulla tuttuun mökkiin). 

Seuraavana päivänä ihan vaan ulkoiltiin ja otettiin rennosti :) Ja me Pinjan kanssa käveltiin moottorikelkkareittiä ottamassa kuvia Lapin luonnosta <3

Maanantaina olikin rinnepäivä :) Oltiin koko päivä laskettelemassa ja illalla oli jo paikat kipeänä. Ylläksen huipulta on mielettömän upeet maisemat!! Joka päivä vielä aurinkokin paistoi, paitsi yhtenä päivänä oli tuskallista lasketella huipulta alas tosi sakeassa sumussa :I

Kolmena päivänä käytiin laskettelemassa ja keskiviikkona oltiin kylpylässä Levillä :)

Joka päivä oli hieno taivas.

Yhtenä päivänä käytiin syömässä hyvässä ravintolassa <3

Jotenkin on sellainen tunne, että viimeinen päivä oli paras, koska: olin koko reissun toivonut pääseväni moottorikelkkailemaan ja silloin sitten pääsin :D tehtiin pitkä lenkki, Ylläs-tunturin läheltä. Siinä kun istuin moottorikelkan kyydissä, niin tunsin että nyt ollaan Lapissa! Se oli ihana tunne :) Lapin moottorikelkkareitit ovat tosi hienoja <3 Ja illalla koko reissun huipentumaksi taivas oli TÄYNNÄ REVONTULIA <3 <3 Ne olivat niin kirkkaita ja kauniita! Ihana päätös ihanalle reissulle!


Ja eilen sitten tultiin kotiin uupuneina, mutta onnellisina :)

2 kommenttia: